i changed my name

| | 1 yorum
Bilmedigimiz seylerden korkariz derdi annem, ben kucukken. Bu yuden karanlikta goremediklerimizden bilemediklerimizden korkardik, ben korkmazdim. Ev benim evim, oda benin odam, sokak benim sokagimdi. Baktigimda her gordugum bildigim tanidigimdi. Korkmazdim gece yarisi sokaktan tek basima gecip evde hic bir isigi yakmadan odama ilerlerken.

Buyuduk koselerden insanlar cikmaya basladi. En cok ta ablam cikardi. Sonra okudugu Stephen King kitaplarini tek tek satir satir bana anlatti. Yatagimdan cikip isiga kadar gidemez, yorganimin icinde ilk isiklari bekler oldum korktum.

Zamanla korktuklarimdan daha hizli hareket edersem kurtulabilecegimi ogrendim, tabi ki filmlerden.

Sonra korktuklarimiz degismeye basladi. Tanidigim, bildigim ilk annemden korktum. Hala da en cok ondan korkarim. Yilandan korkmam yalandan korktugum kadar hesabi; krali gelse annemin ustune tanimam, zaten yalandan da korkmam.

Sevilmemekten de korkar olduk hepimiz. Ters bir yanit aliriz diye yaklasamaz olduk sevdiklerimize, ki hic nedensiz seni seviyorum diyebilmek nerde.

Kaza bela kavustuk mu sevdigimize, "Ee, Peki ya terkederse?". "Ya bir sure sonra beni sevmezse"."Ya zaten beni hic sevmemisse".

Farkli birsey yapabilmeyi, korkmadan sevebilmeyi dilerdim. Beni sevip sevmeyecegini dusunmeden sana her hissetigimi soyleyebilmeyi, karsina cikip ben geldim diyebilmeyi isterdim.

Tek silahim istikrarim. Biliyorum ki seni sevmekten asla vazgeciremiyecek beni, tum bu yersiz korkularim.

Lady Linux

| | 0 yorum