Sen Gelmeliydin Benimle

| | 0 yorum

Hem ilk hem sonmuş gibi
En güzeli oymuş gibi
Bunca yıl beklemiş gibi
Beklediğime değmiş gibi
Ben ona resmen...

Cesur musun, gözünü kapadığında?

| | 2 yorum
Hayal kırıklıkları ile doluyor bir gün kalbiniz. O kadar doluyor ki inancınızı bir köşe de sıkıştırıveriyor. Hayata karşı inancını yitirmek buna deniyor.

Uzaktasın, uzaktayım, ve gittikçe de uzaklaşıyoruz. Bana yaklaşan onca hayatı kenara itiyorum, sırf sen gelesin diye. Gelmiyorsun, yabancılaşıyoruz iyice.

Küçük bir kızken en çok ip atlamayı severdin. Bazen uzaklaşır bazen yaklaşırdı. Bazen suratıma çarpar bazen beni düşürürdü, ama oyuncağım hiç yanımdan ayrılmaz hep çevremde döner dururdu. Cantama girer, dolabımda uslu uslu otururdu.

Dün Fatih ilişkiler psikolojik savaşa dönüştü dedi. Gerçekten öyle. Kendini erke ulaşılabilir kılıp, erk sahibi olmayan basit insanlara da fazla ulaşılabilir kılmama.. Böyle kıçını yırtarcasına bir çaba. Çok saçma aslında bunlar. İyiliğine güvenen bir insanın neden kendini değiştirme gibi bir isteği olsun ki. Hayatta her şeyden en iyi şekilde faydalanabilmek için katlanılan bunca şey ne kadar samimi?

Uzaklaşıyorsun benden, uzaklaşıyoruz birbirimizden ama sırf yukarıdaki nedenlerden. Başka bir şey kesinlikle değil.

İmza
--BEN--

İski Baba Aski Baba Ben Aptalım Hani Bana Suuuuu!

| | 0 yorum


Araba, halı yıkayan arkadaşların fırçayla olan münasebetlerinin artmasını diliyorum. Hadi, lütfen, daha bir samimi olun. Poz verin, çekiyorum.

Kesin ulan suyumuzu, Allah canımı alsınki biz aptalız. Sen bu işe bir el at, ben söz anamı da alıp gideceğim.

Yalnızlıkla aldatırız, susarak, birbirimizi

| | 2 yorum
Hayatta tutturulması gereken bir sürü denge var. İpte ayakta kalana kadar düşüp düşüp kalkmak çok acı veriyor insana. İpe çıkmayı redderseniz de sahip olmak istediklerinize asla erişemiyorsunuz. Bazen nerde olursanız olun, sizin olmayacak şeyler de var tabii. O denge de bunları da bir tarafınıza koyuyorsunuz, deniyor ya , işte böyle ayakta kalıyorsunuz.

Onu bunu yapsam da en nihayetinde istediğim bazı şeyler asla gerçekleşmeyecek. Buna da karşılık gelecek bir şeyler yok bence hayatta. Yukardaki paragraf tamamen zırvalama yani. En kıymetlinizin karşısına dünyaları koysanız denge falan sağlamaz ki.

Hep bazı şeylerin mucize olduğundan bahsederdim. Demekki bir çoğumuz düşüp düşüp kafamızı yarıyoruz ama buna aldırmadan yaşayabiliyoruz. Ben o kadar tıkayamıyorum kulaklarımı hayata. Her düşüşümde acımın yanında onlarca sesi bastıramıyorum. En önemli işimin arasında kalıveriyorum. Düşünmeden edemiyorum ki zaten hiç bir düşünceyi de kafamdan hususi kovmuyorum.

Hayallerimden uydurma bir dünya kurup içine oturmak istiyorum. Aklımıza ilk olarak bunu en iyi delilerin yaptığı geliyor. Aslında bunu bir çok kişi yapıyor. Çok daha mutlu olabilmek için aklımı kaybetmeye razıyım ben. Onu asla kazanamayacaksam, kaybetmiş olmayı unutmak kesinlikle daha iyi.

Hadi diyelim, yedik 3 kuruşluk 32 gram kuş beynimizi peynir ekmekle, başka hiç bir şey zor olmayacak mı? Olacak biliyorum. Deli olmadığım gibi malesef aptal da değilim. Ama daha zor olmayacak. Bir şeye gerçekten büyük bir tutkuyla aşkla bağlıysanız ve onu asla elde edemiyeceğinizi biliyorsanız, işte asıl zorluk buna katlanabilmeye çabalamakla geliyor. Gerisini de bir kaç atacık bile başa getirmiş çekmiş.

Ablam bir deliden bahsetmişti. Tüm gün buna gelinlik yakışır buna gelinlik yakışmaz hesabı yapan. Yakışanı buldukça ne mutlu oldugunu bir tahmin edin. Eline mutlu olabilmek için ne çok fırsat geçtiğini...

Zaten hiçbirimiz çok akıllı değiliz. Bence bundan sonra kalanı da kaybetsek daha mutlu oluruz. Bi an önce vatana millete hayırlı birşeyler yapıp, bana çaya gelin. Delirmek, delirtmek için çok güzel formüllerim var. Paylaşmaktan memnuniyet duyacağım.

Öperin.

Sweet Girl

| | 2 yorum
O çok özel biri. Doğum günü de bir o kadar özel bizim için. Mutlu yıllar şeker kız, seni seviyoruz.Biz kim miyiz. Şu, bu, bir de ben.

Not: O yanındaki delikanlı da bizden :).

Öperin tatlı yanaklarından en güzel night'im, en tatlı fairy'im.

Hate to say I told you so

| | 0 yorum
Eskiden okurlardı, şimdi dünya resimlerine bakıyor. Yorum falan hakgetire. Demekki içimiz boşalmış, dükkanı kapatalım gidelim artık!

Wether You Fall

| | 0 yorum
Bazen aklımı kaybetmeyi çok istiyorum. Sınırsız isteklerimle başka türlü başedemeyeceğim. Filmlerde aklını kaybetmiş, isterik kızlara çok özeniyorum.



Bu arada doğrusu isterik mi histerik mi diye düşündüm. TDK'ya bakayım dedim. Aman Ya Rabbim, ne büyük hata... Histeriğin anlamı isterik, isteriğin histerik. Siyasetin anlamının politika, politikanın anlamının da siyaset olduğunu keşfetmemden sonra ikinci büyük şokum. Sağ olasın TDK, neşe kaynağımsın.

Herkes uyudu. Ben sebepsiz yere sırf biri istedi diye uykusuz kalabilirim. Belki ister diye bile kalabilirim. Belki ben de isterim. Neyse ben kimseden birşey istemem aslında. Yapınca cok gelir, yapmayınca eksik.

I am not a pretty girl, that's all!

Shake Ya Ass

| | 0 yorum
Nazlı olmak kötü. İnsan kendi iradesine müdahele edebilir, bakın bana diye sallarken, zayıf, uyuz birşey oldum. Aman istemeyerek bir yemek mi yedim, midemde tutmak ne mümkün. Üşüdüm mü, akınız sevgili sümüklerim. Azıcık gürültü mü oldu, çalın bütün kafamdaki canlar, vur davulcu gözüne gözüne. Hayır saçları ıslak evden kesinlikle fırlayamazsın, izin vermiyorum efendim.

Şey yazıyor,

... They say nice girls don't swear...

Öyle olmasa ben diyeceğimi bilirdim zaten. Hıh! :(

American Idiot

| | 0 yorum
Kendine kimseleri denk göremeyen insanın düşünce canı çok acır. Allah düşürmesin.

Canının acımamasını istiyorsan insanlara güvenmesini öğreneceksin.

When I Come Around

| | 1 yorum
Şişman olsam aynen böyle olurdum. Şaka maka bi sürü bıcırın yanında yaşlandığımı hissettim. Resimlerde de iyice abla modunda çıkmaya başladım.
Burada da bebişim sarı olmasa anası gibi duruyorum. Ama baksanıza şirinliğine, bu bebiş benim olsun, varsın 30 yaşında göstereyim.

Bi de hastanızız kurbişcik.

Not: İlk foto bozuk değil, ben gerçekten şişmanladım, böhüüüüü :'(

Cherish - vivid girl

| | 0 yorum



................................................. "Allah çirkin talihi versin."...................................................