Talihsiz Seruvenler Dizisi

| | 2 yorum
Insanlar konusa konusa anlasir. Bu konuda mutabik oldugumuz kadar b.kunu cikarmaya da megilliymisiz bunu anladim. Hayir gevezelik degil bu dedigim, zevzeklik, sen benim demek istemedigim bir seyi sirf konustum diye nasil anladigini kabul edersin, ve farkli anladigin anlasilinci sinirlenip beni terslersin. Sen kimsin?

Yaramazlik yaparsan igneciyi cagiririz

| | 0 yorum

Biri cocuguna bu bolumu izletip, yaramazlik yaparsan igneci abla gelir dese, o cocuktan bi daha hayir gelmez. Ben bu yasimda gece gunduz kendisini ne zaman gorucem diye korkular icinde beklemekte, ve extra iyi insan olmaya, mutemadiyen dua etmeye gayret gostermekteyim, o cocugun hali kimbilir ne olurdu.

Herkesin korkusu farklidir, kimi yuksekten korkar, cambaz adama yukseklik sokmez, cambaz adam fareden korkabilir, usta katlarda oturamayan ev hanimi ablam, kafasina farasi indiriverir. Korkular belki cevresel sartlanmadan, sartlandirilmadan, inanctan ya da inancsizliktan, velhasil, cogunlukla olagan olmayandan. Yani bunu hangi cocuga gosterseniz korkar, nasil yapildigini ogreneyim, siteye 13+ isareti koyucam.

Cibidik Cibidik!

| | 0 yorum
Simdi dusunun ki size diyorum ki, cok kelepir bi tur buldum, tum avrupayi geziyor, 5 yildizli otellerde kaliyor, ustelik turkiyede x gunluk tur k liraysa bunda 1,5k. Kafasi calisan anlar, bu extra makul bi durum. Siz bana ne dersiniz, way kardesim, canim, dunya guzelisin sen, meleksin, ultra akilli, super sevimlisin, yok mu bu turda yer, bize de ayarlasan. Ben size ne derim peki. Aahhaha, ole miyim cidden, tamaaaaammmm, kac kisilik. Geliceksiniz ama di mi? Sizden cevap gelir:Gelmez miyiz bee, cillop.

Neyse sonucta gelmezsiniz, illaki bisey cikar. Hele ben onceden kayit oldugum icin bana 1,5k size 1,51k ise bu da size bahane olur. Sen bize 380euroya hallettim demistin, 383,3 olunca cok geldi, bilmemkimler gecen sene 382,99a gitmis, biz bir de oraya bakicaz falan. Pazarlikla 381,7ye kapatirsiniz diolar bu kriz ortaminda.

Neyse kimseye birsey sormuslugum yok. Ama soz vermekten, sonra sacma sapan bahanelerle yapmaktan vazgecmekten bikmadik! Cok itici oluyoruz. (Ben genelde kendim vazgecmem, kesin birisi beni buna zorlamistir, kendi capimda vicdanim rahat, ama vicdani olmadiklarina inandiklarim, ki bu yuzden rahat hissediyorlar, siz hala cok iticisiniz!)

Buyuk Yalan

| | 0 yorum
Cadi ya da buyucu olsam obez olmazdim, bu buyuk bir yalan. Zaten islerimi yapmak icin oturdugum yerden kalkmiyorum, ha burnumu oynatmisim, ha parmaklarimi. Zira buyucunun, cadinin ot toplama, kazan karistirma, fink fink ucma gibi sporlari vardir, ben en fazla cenemi calistiriyorum, goz kapaklarimi kirpistiriyorum. Bunlari yaparken de hic yorulmuyorum.

Sozun ozu, obez olsam coktan olurdum, bende potansiyel yok.

Derinlik Sarhoslugu

| | 2 yorum
O kadar derinlere inmene senden cok toplumun ihtiyaci var. O kadar de dedigin iki karis aslinda, bir karis sende bir karis karsindakinde. Bogulmayacagin kadar sig bunalmayacagin kadar kalabalik yerlerde. Demiyorum dus insanlarin iclerindeki bosluga, hic olmadi bi kulagini daya, dinle. Ya da bi bak iceride neler var diye. Anlamaya calis karsindakini, belki tekrar calisir kafandaki et, boyle boyle!