birlikten doğan kuvveti alın da..

| | 0 yorum

İçinde mücadele barındıran herşeyde 2 kişi genellikle bir kişiden iyidir. Hele uzun soluklu bir mücadeleyse bu tek olan tarafı yer bitirir. Hayatınızın bu tek kişi olmakla geçtiğini ve siz zaten çırpınırken bu ikilinin sizi sürekli dibe ittiğini düşünün. Yok, düşünmeyin. İnsanı yalnız olmaktan daha çok yoran tek şey iki kişiye karşı olan yalnız olmak. Ve bırakıp gidecek cesareti kendinde hiç bulamamak.

Hey

| | 0 yorum
Siz Erkekler, eger yaninizdaki kiz sokakta yanlislikla ona carpani affetmiyorsa hemen ayrilin o cingenden, evlilikte de basinizin etini yiyecektir. imzadan sonra tabi..

ve siz kizlar, radyoda pitbull'dan hotel room service isteyen bir erkek arkadasiniz varsa siz de ayrilin, cunku sevgilisi olmasina ragmen bu kadar abaza olabilen bir insan kesin aldatacaktir. salya sumuk annenizin evine donmek ya da kabullenmek istemezseniz.

siz 100lerin altinda insan tarafindan takip edilmenize ragmen yarisi kadar izleyen tweet-type guys, siz sabit kalin, ben size cok guluyorum. Bunlarin blogger versiyonlari da var.

ve sen, mr mystery boy, evet evet i wanna live with u a dejavu!

I'm just the man in the back!

| | 0 yorum
Sistemi gormezden gelmek var, gorememek var. Ayirana afferin vercem, 10 puan da olur.

Super Cezve

| | 1 yorum
Devlet yurdu ortamlarinin vazgecilmeziydi, belki hala kullanan vardir. Eskiden kettle'lar simdiki kadar ucuz degildi, dusunuyorum da simdi de cok ucuz sayilmaz, 1liraya super cezve almak varken, neden gidip kettle alalim degil mi? Ustelik super cezve bir ana kadar marifetli.


Super cezve neler yapmaz ki? Sabah kalkarsin cay yapar, kahvaltidan sonra aynaya bir bakarsin, off le$sin, hemen banyoya kosarsin o da ne, yine sicak sular akmiyor. Super cezve sabredersen sana sicak dus yapar, sabretmezsen saclarini yikar, en sevdigin badin cok kirlenmistir, yarin da kesin onu giymen gerekmektedir, hoop hemen yikar. Cok acsin ama cebinde de uc-bes kurus paran var. 4 kusura super hazir corbalar, makarnalar var,al gel sen super cezve hemen sana mukellef bir sofra hazirlar. Soguk kis gunlerinde balkonu sicak suyla yikar. Aslinda yaraticiligin sinir tanimadigi yerde eminim daha cok seyler yapiyordur da o yaraticiligina sinir koyar. Cunku her anne gibi super cezvenin de bir sinir noktasi vardir. Arada sirada elinde patlar, daha yaraladigini gormedim, ama kizlarin genelde odu kopar. Bir de sigortalarla arasi bozuktur, hangimizin annesinin degil ki?

Psikolojik Cozunumler - Sac bas kargasasi

| | 0 yorum
Su sacina naparsa yapsin guzel gorunen kadinlarin neslinin tukenmesi lazim. Acilen hem de. Bir de biz yapsak maymuna benzeyecegimiz makyajlarla bile uyuyan guzel masumlugunu kaybedemeyen guzeller.

Su sac bas mevzusuna geri donersek. Sacini tepede topluyor oluyor, yarisini toplamayi unutuyor oluyor, dibinden tiftiyor oluyor, duzlestiriyor oluyor, karistiriyor oluyor. Uykudan kalkiyor, yine guzel oluyor. Keramet sacta mi bu guzeller guzeli arkadaslarda mi bilemiyorum ama oldukca da kiskaniyorum. Siz ne melem insanlarsiniz arkadas, benim vaktimi calan salkim sacaklar siz ne yaparsaniz yapin basinizda tac gibi duruyor. Insaliga ozellikle de ince telli, duz sacli kadin irkina gareziniz mi var, nispet yapar ki dolaniyorsunuz.

Sirf bu kiskancligimdan senelerce sacimi renkten renge boyadim. Eskiden sari sac mevzuu gecti mi ben yapsam cingeneye benzerim dedigim derken sactigim tukurukler, guclerini birlestirdiler, ben de artik cakma sarisinim. Ama sekil konusu oldugunda olmuyor, ben ne yapsam olmuyor, saclarim sizin icip icip kusmus halleriniz kadar bile guzel durmuyor.

Neyse farkinda olundugu gibi hala kerameti saclara bagliyorum atla deve de guzel degilsiniz bazilariniz, bu da bi gercek yani. Hemen havaya girmeyin derim ben size.

Da Vinci Code vs Baudolino

| | 0 yorum
Bu tarz romanlarin gizemleri birer birer cozmesi gerekir, degil mi? Da vinci code'dan fazlasini bekliyordum acikcasi. Cunku Baudolino hilekarin tekiydi, tanisir tanismaz noldugunu belli etmisti, bu yuzden bir beklentimiz olmamasi dogaldi. Ama Robert Langdon oyle mi? Koskoca louvre muduru Sanuiere(nasil yaziliosa, fransiz oldugum bir konu) bile bir torununa bir ona guvenmisti. Neler bekledik biz ondan, bula bula bir meyve'yi buldu sifre diye, bir de arastirmis arastirmis da gercegi de tahmin etmismis. Olmaz boyle yaa, naptin Dan sen?? Baudolino da serefsizdi ama tarih yazdi, hic bekler misin, bacaksiz hallerinden.

Neyse ozetle her zamanki gibi tum alkislar Umberto Eco'ya! Saygilar, ve sevgiler de. Seviyoruz ulen, hepinizi doverim!

TOPLA TUFEKLE, AGIR SANAYI HAMLENIZLE GELINNNN!!!!