Earth Quake

| |

Okulumdan fay hattı geçiyor. Deprem fırtınası yaşanan bir şehirde deprem paranoyamla yaşamaya çalışıyorum. Yaşamak istediğim hayatı başkaları yaşıyor. Sahip olmak istediğim sese, yüze başkası sahip. 37 ekran televizyonumuzdan maclar ve kadın programları haricinde dokunabiliyorum hayata. Mutluluk; sahip miyim degil miyim bilemediğimsin. Adsızım; uzağımsın, hasretimsin. Çay bardağım arkadaşım olmuş, hayata bir küfürde benim için sen et bakalım diyorum, döküyor kendini klavyemin üzerine. Çaylara bile sevdiremedim kendimi, kaldı ki sen sev beni. Ufak ellerini, gülen gözlerini özlemekte uzak, hatırlayamıyorum, çok güç. Ölen ufak bir kızın yanına gömmeliyim ruhumu, ölen babamın mezarına uzak. Oynarsak beraber ne ala, küserse ben de küserim. Hayatımı sürecegim bir kumara katılmaktansa, yalnızlığı tercih ederim. Simsiyah giyinip, kapkara gözlerle dolaşacak tutarlılığı bulamadığım hayatımda içimi her daim karanlık tutmam, hayata beni tutturan madalı ikna eder mi gevşememeğe? Sen söyle...

8 yorum:

Ali Işıngör dedi ki...

Nerdeydiniz? Neden kayboldunuz ortalıklardan?

sickprincess dedi ki...

Size dargınım Ali Bey bu yuzden bu blogu da açmıyorum.

trc dedi ki...

Gece de karanlıktır ama yıldızları görebilmemiz için. Bence çok umutsuz olmayın

sickprincess dedi ki...

Umudumu yitirmedim, ama cok sik cikarip; sevip, oksamadigim da bir gercek. Kararli olamamak karartan icimi, Burda giriyor sonsuz donguye...

bessynews dedi ki...

bana bir zamanlar cok mutsuz oldugum ve kendime ve hayata guvenimi yitirdigim zamanlari hatirlatti yazilarin. hayat surprizlerle dolu bugun dunya gozunde kararirken yarin mutluluktan icin icine sigmayabiliyo. sana tek bi dostane tavsiyem olucak kalbini, sevgini hak etmeyen birine verme, harcama, tuketme. seni uzmelerine izin verme. ve kendinden cok fazla ozveride bulunma. inan bana ben de daha once yasadim bunlari hak etmiyolar...kendine ver butun sevgini, ozenini daha iyi.

sickprincess dedi ki...

tesekkur ederim guzel temenniniz ve dostlugunuz icin. Her ne kadar tum insanlara hakettikleri sevginin tamamini veremedigimi dusunsem de pratikte isler sanirim tam da sizin soylediginiz gibi yuruyor. Kendime vermemi tavsiye ettiginiz ozeni ve sevgiyi, kendime vermeyi beceremedigim icin sizinle paylasmayi oneriyorum. Kabul ederseniz beni cok mutlu edersiniz.

Sevgiler...

trc dedi ki...

"Kendime vermemi tavsiye ettiginiz ozeni ve sevgiyi, kendime vermeyi beceremedigim icin sizinle paylasmayi oneriyorum. Kabul ederseniz beni cok mutlu edersiniz."

Ne güzel bir cümle kurmuşsun, bir gün bir yerlerde kullanmak üzere çalabilirim değil mi?

sickprincess dedi ki...

Sizden kiymetli mi efendim...