One Hot Minute

| |
Hayatta ki en eğlenceli şeyin, etrafında bir sürü şekil şemal düşkünü insan varken, dışarıdan komik görünmeye çalışmak olduğunu keşfetmiş bulunuyorum. Dışardan nasıl göründüklerine dikkat etmek için kasım kasım kasılan bu arkadaşlar komik görünmeye çalışmanı şaşkınlıkla karşılamaya çalışıyorlar. Aslında gerçekten komiksin ve sadece senin gibi düşünen bir kaç akıllı sana gülüyor. Gerisinin hali edası malum. Ve sen onların o yapmacık havalarına bakıp daha çok gülüyorsun. İşte hayatımda ki bir eğleceli şey daha diye de sevinmiyor değilsin hani! :) ..

Hayattan zevk almasını bilmek, yaşadığını ve güldüğünü göstermek değildir. Hayattan zevk almak her daim gülebilmektir. Size de gülüyorum..

4 yorum:

herdem taze dedi ki...

Bu alemde ilk gördüğüm sitelerden biri bu. Ve tanımadığım birine ilk yorumum belki (sonra silmiştim ayıp oldu diye).
Ve bu alemde ilk gördüğüm sitelerden birinin sahibi aynı zamanda yine bu alemde en iyi polemikçi, çünkü sözünü hiç sakınmıyor. Pamuk yorumunu okudum da şurada, çok hoşuma gitti: http://tinyurl.com/ml6ub
Yine senden başkası diyemezdi bunu (Pamuk'un dünyayı değiştirdiğini düşünmesem de benimkini değiştirdi).
Umarım iyi geçiyordur linux şenliğin.

sickprincess dedi ki...

Tesekkur ederim, cok guzel gecti.. Senlikte bir beyle tanistim. Isim vermesem yeridir. Dogru bildigini tereddut etmeden soyleyen bir bey idi. Onu destekledigimde daha cesaret gerektiren birsey yaptigimi farkettim. O bey de ben de her daim dogru bildiklerimizi soyler dururuz ama asil cesur olanlar soylediklerimize karsi duran bin kisinin icinden siyrilip evet dogruyu soyluyor diyenlerdir. Buraya bu yorumu birakma cesaretinizi takdir ve tebrik ediyorum.

herdem taze dedi ki...

Sanırım biliyorum ben o beyin kim olduğunu. İsmi ünlü cep defterinden gelen bir sitede de yazıyor, di mi?

Ben de 'şenliğe gittiğini nereden çıkarıyorum ki, gidemediyse üzmüşümdür şimdi' diye düşünüp kusura bakma türünden birşeyler yazacaktım tam.

Buraya mesaj bırakmak cesaret istemiyordu da bugün yazdıklarım biraz soru işaretleri doğurdu kafamda.

Karşıyaka'da belki karşılaşırız yazın. Ben benzettiğim çeşitli kişilere 'hasta ve prenses misiniz?' diye sorarım artık vapurda.

sickprincess dedi ki...

Yok Ali Bey'den bahseiyorsunuz siz. Onu Istanbul'da ziyaret ettim, ama Ali Bey o bey degil! Uzgun ve prenses misiniz diye sorarsaniz evet benim diyebilirim :)