Yollarima tas koysalar donecegim!

| |
Nerden diye sormazlar mi Bademcim. Bademcim diyorum, samimiyet belirtisi gosteriyorum. Bi zahmet et de sen de empati kuruver. Ben sahsen cok mantiksiz buldum son sozlerini, bu yuzden donme sen o kiza rica edicem. Ne bu, agliyorsa sen donesin diye mi? Bin yil oldu oyle olmadigini kadin milleti anlayali. Agliyorsa bence kendine sinirinden.

Yagmurda yasatmaz seni guneste artik diyor, sana, kapak olsun diye. Afferin benim playlistime :D.

Ezelden uyuz olmusumdur, ay canim cicim perisan olma gittim ama gelicem sarkilarina, duyunca yine tutamadim kendimi, kisisel alma bademcim yani. Ya da al, mustahaktir.

Cok feminist sarkilari da sevmiyorum sebnemcim, ama gaz sarkilari seviyorum ozlemcim. Boyle yani, bilin de ona gore tavrininizi takinin diye soyluyorum, sizin iyiliinize olmasa bana ne kime ne bunca zirvaliktan, di mi?

2 yorum:

eFeNDi-Ci dedi ki...

sonuda bi tutam beddük dinnedim, sevdim gibin gibin, denk gelirsem konserine gidicim, tepinicim-dans ettim diicim/içicim içicim sarhoş da olmiycim-valla sözz-, önyargi yapmiycim bütün şarkılarını ilkmiş gibin dinliycim, bedik bedik diye delirmiycim, ben öyle biri deyiliğmm -töbe töbe!- vesaire vebenzeri etc soora bi de bla bla.. benlen gelir misin ki ümrin?

pies: kelime doğrulama ben ne diim!?

sickprincess dedi ki...

Beduk mu? Nihaha, la benim post dial bin kat iyi kizim, duysa o duduk aglardi walla.

Yine de hoppidi hoppidi yapcaksak gelirim, sen de benle post diale gelirsin, utancindan aglarsin sonra, sitar baksa gideriz, sen tumalette humuklerini temizlerken ben sana da may favarit dirink mango passion firut mu oldu adi eskiden mago citrustu neyse ondan alirim, passcardnan oderim.

dens odomadik elekdronik saybirsonic siztemati ti ti ti ti.