Yalnızlıkla aldatırız, susarak, birbirimizi

| |
Hayatta tutturulması gereken bir sürü denge var. İpte ayakta kalana kadar düşüp düşüp kalkmak çok acı veriyor insana. İpe çıkmayı redderseniz de sahip olmak istediklerinize asla erişemiyorsunuz. Bazen nerde olursanız olun, sizin olmayacak şeyler de var tabii. O denge de bunları da bir tarafınıza koyuyorsunuz, deniyor ya , işte böyle ayakta kalıyorsunuz.

Onu bunu yapsam da en nihayetinde istediğim bazı şeyler asla gerçekleşmeyecek. Buna da karşılık gelecek bir şeyler yok bence hayatta. Yukardaki paragraf tamamen zırvalama yani. En kıymetlinizin karşısına dünyaları koysanız denge falan sağlamaz ki.

Hep bazı şeylerin mucize olduğundan bahsederdim. Demekki bir çoğumuz düşüp düşüp kafamızı yarıyoruz ama buna aldırmadan yaşayabiliyoruz. Ben o kadar tıkayamıyorum kulaklarımı hayata. Her düşüşümde acımın yanında onlarca sesi bastıramıyorum. En önemli işimin arasında kalıveriyorum. Düşünmeden edemiyorum ki zaten hiç bir düşünceyi de kafamdan hususi kovmuyorum.

Hayallerimden uydurma bir dünya kurup içine oturmak istiyorum. Aklımıza ilk olarak bunu en iyi delilerin yaptığı geliyor. Aslında bunu bir çok kişi yapıyor. Çok daha mutlu olabilmek için aklımı kaybetmeye razıyım ben. Onu asla kazanamayacaksam, kaybetmiş olmayı unutmak kesinlikle daha iyi.

Hadi diyelim, yedik 3 kuruşluk 32 gram kuş beynimizi peynir ekmekle, başka hiç bir şey zor olmayacak mı? Olacak biliyorum. Deli olmadığım gibi malesef aptal da değilim. Ama daha zor olmayacak. Bir şeye gerçekten büyük bir tutkuyla aşkla bağlıysanız ve onu asla elde edemiyeceğinizi biliyorsanız, işte asıl zorluk buna katlanabilmeye çabalamakla geliyor. Gerisini de bir kaç atacık bile başa getirmiş çekmiş.

Ablam bir deliden bahsetmişti. Tüm gün buna gelinlik yakışır buna gelinlik yakışmaz hesabı yapan. Yakışanı buldukça ne mutlu oldugunu bir tahmin edin. Eline mutlu olabilmek için ne çok fırsat geçtiğini...

Zaten hiçbirimiz çok akıllı değiliz. Bence bundan sonra kalanı da kaybetsek daha mutlu oluruz. Bi an önce vatana millete hayırlı birşeyler yapıp, bana çaya gelin. Delirmek, delirtmek için çok güzel formüllerim var. Paylaşmaktan memnuniyet duyacağım.

Öperin.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu blogun gezegende çıkandan daha güzelmiş :) Böyle güzel bir blogun varda neden söylemiyorsun?

sickprincess dedi ki...

oooo, bu bayadır var :)