Fragile Dreams

| |

İzmir'den ya da İstanbul'dan güneye doğru yola çıktınız diyelim. Aklınızda Marmaris var. Muğlaya ilk göz kırpışınızla beraber bir yol ayrımına gelirsiniz. Bilirsiniz sağa dönseniz yolunuz Bodrum'a düz gitseniz Marmaris'e çıkar. O anda köşe başında ilginç bir şeyler takılır gözünüze, bu ne biçim bina, ulan bu ne kadar büyük bir site der ve geçer gidersiniz.

Biz de defalarca geçtik o sitenin önünden ama, bilerek. Artık hüzünlenerek. İçimizde kıpır kıpır bir şeyler hissderek. Evimiz, dünyamızdı o site bizim. Orada doğduk, orada yürdük orada konuştuk. ilk dostumuzu, hatta kan kardeşimizi bile orada bulduk. Sizin o şekline şemaline anlam veremediğiniz lokalde biz hem oyun oynadık, hem karnımızı doyurduk hem okuduk. Kimimizin nişanı, kimimizin sünnet düğünü, bazılarımızın doğum günü hep orada kutlandı, birbirinden ayrılmayan mutlu çocuklar olduk.

O site bize bir çocuğun ihtiyacından fazlasını verebildiği için o kadar büyüktü. Marketimiz de oradaydı, top sahalarımız da , hatta biz ilkokulu bile o sitenin içinde okuduk.

Gün geldi, emeklilik, tayinler bizleri birbirimizden ayırdı da bir arada duran yüreğimizi bölemedi, işte şimdi biz birbirimizi yine bulduk.

Yaşasın TEK IŞIK SPOR :).

0 yorum: