lets get is started

| |
Begenilerinize sunamadigim tek sey icimdeki karanlik. Icindekileri gorebileceginizden supheli olmasam, bir ufak bagaj feneri ile o isi de hallederdim, eminim! Sererdim onunuze cozumsuzluklerimi. Ama sersem goremezsiniz, elinizi uzatirsiniz, puruzsuz bir yalnizliktan baska hic bir sey degmez teninize. Canimi acitirsiniz.

Sorumlu degilsiniz bu vurdumduymazliktan, anlamlandiramadiklarimi anlamanizi beklemem. Anlamadiklarinizi hissedemiyorsunuz zaten. Bu yuzden dizi - film yildizlarina yakinliklarim. Senaryo yazarlari, yonetmenler, ya da dogru yerde dogru mimigi kullanan oyuncular mi olmali arkadaslarim. Peki mevzu anafikirden sapinca, ne olacak anlamamazliktan dogan yalnizligima, kim ortecek ustunu zifiri karanlik odasinda.

Yataga sapsal sapsal uzaniyor bir cogunuz. Bilincli bir sekilde olmayanin imgelerini uretmekten uzak, salt turetebilirlerden.. Cok da cabuk kapaniyor zaten gozler, cogu zaman dudaklar hic kipirdamadan. Dilekler tutulmadan ya da tutulan dilegin hesabi sorulmadan. Zaten vicdan muhasebesi yapilmadan.

Sorumlu tutmam kimseyi, hayat hengamesinde kendi unuttuklarimdan. Zaten hepimizin kanadi kirik, sargilarimiz sarkiyor, coktan iyilesmis yaralarimizdan. Hepimizin kalbi kirik, sular akiyor, sadece refleks oynatan organimizdan. puff.

0 yorum: