Boys Don't Cry

| |
Blog tutmaya başladı başlayalı bir çoğu'nun benden küçük olduğunu düşündüğüm (hatta birine emin olduğum), nietekim benden daha fazla tecrübeye sahip olduklarına olan inancımdan; abilerim, ablalarım dediğim, sahsı muhteremlerin yazılarını okuyorum. Guzel insanlar, sevgi kelebekleri o kadar guzel yazıyorlar; yazılarına yapılacak övgüler haddime bir boy büyük kalıyor. Bir de blog kardeşliği kurmuşlar ki yüzük kardeşliğinden sonra yapılabilecek en anlamlı kardeşlik olmuş. (Burda duralım, soluk alalım saksıları çalıştıralım. Bir de sırf yakışıklı ve sesi guzel diye adına kardeşlikler yakılmış cici çocuklar var. Saksımız çalıştığına göre kontağı kapatmadan bu yalan insanlara kızalım, sinirlenelim, rahatlayacaksak masumundan belalr okuyalım. Devam edelim...)

Yazı tarzım uzaktan okuyana alay eder gibi gözükse de ne kadar ciddi olduğumu bir daha ki zirvelerine kaçak girerekten "elinizi bir öpeyim vallahi gideceğim" eylemi yaparak kanıtlayacağım. Umarım atıl kurt edasıyla üzerime atlayan mekan görevlileri ufak bir kız olmamı göz önüne alarak beni fazla hırpalamazlar. Zira cok kırılganım salya sümük ağlayaraktan kovulmama promosyon bir de şiş gözlerim olur. Bu kötü bir durumdur. Sick princess, göz yaşının kuvvetli asidi ile öpülesi bile hoş olmayacak bir kurbağa prense dönüşür. Kurt adamlar kıskanır, bilim kurgu alemi ağır darbe alır, sarsılır. Bütün bunların ötesinde planlı eylememin basın açıklaması eksik kalır şanım şöhretim iki paralık olur.

Simdiye kadar yazamamış olamamın acısını çıkaracağım bir az. Server lara vereceğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı müessesemiz adına özür dileriz.

0 yorum: