Son Sigaramsın

| |
Aşık olmuş. Ne kadar çabuk anladı. Biz de kıramadık,hemen inanıverdik. Hemşerim, kayırdım. Ama anlamadım. Nasıl sevdiğin kadın karşıda yatarken uyudun, nasıl onun yanındayken mutsuz oldun.Anlayamadım. Kıskandım.

Bir gün yanında kalacağım, sen uyurken sana bakacağım. Bu benim hayalim sevgilim. Seni seviyorum. Seveceğim.

6 yorum:

tekin dedi ki...

çok şirin bir günlüğün var..umarım zaman bizi olduğu kadar günlüğünüde eskitmez..takip etmeye çalışıcam..

Ali Işıngör dedi ki...

Merhaba,

Demin Burkina Fasa Fiso'ya bıraktığınız sitayişi üzülerek okudum. Mailinize cevap vermeye çalıştığımda ise mesaj geri döndü. Sanırım buraya bir not bırakmak en iyisi olacak.


Dehşete kapılarak bunun nasıl olabileceğini ben de merak ediyorum! Ne zaman, hangi mesaj? Ayrıca siz bir blogger hesabından bağlanıp mesajınızı yayınlayan birisiniz... Ben sizin şifrenizi bilmeden sizin profilenızı taşıyan bir maili sitemde yayınlayamam ki? Ya da en azından böyle bir şey mümkünse de yolunu ben bilmiyorum. Allah allah?

Bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim. 20-30 gün kadar önce henüz alfa aşamasındaki bir eklentiyi kullanmış ve bu test süreci boyunca birkaç rule oluşturmuştum. Bu kurallardan biri de, subjectinde burkina yazan mesajları blogger sunucusu ile eşleştirmeydi... Bu eklenti çeşitli sorunlar çıkarttığı için bir süre sonra sildim. Aklıma gelen tek olasılık bu, eğer beni o mesajınızın hangi mesaj olduğu konusunda bilgilendirirseniz, hemen sizden özür diler ve o mesajınızı siteden kaldırırım.

Dostlukla-Ali Işıngör

sickprincess dedi ki...

Ozrunuz beni yalnizca mahcup eder. Ben A.Murat Eren Bey'e gosterdiginiz hassasiyeti goremedigim icin uzulmustum. Sizin takdirinizi yargilamadim. Sizi buyuk bir keyif ve hayranlikla takip ediyorum.(Focus blog, Burkina Fasa Fiso Halk Cemahiriyesi, Focus) Ilginiz bile beni onurlandi. Mesaji kaldirmaniza gerek yok.

Dostlukla-Umran Kamar

sickprincess dedi ki...

Zaman yeniler herseyi. Umarim ne biz ne gunluklerimiz eskir. Beklerim. Dunyama hos geldin.

Ali Işıngör dedi ki...

Söz konusu mesajı kaldırdım... Benden kaynaklanmadığını bilmenizi istediğim bu hata için özür dilerim.

Dostlukla-Ali

sickprincess dedi ki...

Beni mahcup ettiniz efendim. O kadar onemli bir mevzuu degildi. Ilginiz icin ben tesekkur ederim.